Træfældning

​Din have set fra oven: Gå en tur på din grund med en skovmand og få en samlet vurdering. Hvad er træernes tilstand på kort sigt og på længere? Får haven lys nok? Er der syge eller beskadigede træer, der kan blive til fare? Og hvad med vindforholdene efter fældning? Få lagt en plan, så du ved, hvad du bør holde øje med i de næste par år.

Når træet kan tages ned i et stykke, handler det mest om faldretning og om at passe på omgivelserne. Kan træet fældes ved roden, er det ofte det hurtigste og billigste. Er det ikke muligt, kan træet fældes ved klatring.

​Står store træer for tæt på bygninger, trafik eller luftledninger, er løsningen ofte at klatre op og fire stumperne ned uden skader på underlaget og beplantningen i øvrigt. Med syge og meget gamle træer kan det være nødvendigt at bruge lift eller kran, men derfor kan man jo godt gå varsomt til værks alligevel. Det fældede træ afgrenes og skæres op til brænde eller køres bort efter ønske.

Træfældning udføres i hele Nordsjælland. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på træfældning. Vi har konkurrencedygtige priser på træfældning.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sikkerhedsvurderinger af træer

Hækkeklipning af alle arter, længder og tykkelser

Træfældning samt beskæring og pleje af træer

Rodfræsning af stubbe og rødder

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

A.E. Skovservice v/Asger Eriksen

3550 Slangerup

CVR: 21017701

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 33 30 27

E-mail: aeskovservice@gmail.com

Om AE Skovserive

Vi udfører alle former for træfældning, 

beskæring, rodfræsning af stubbe og rødder samt 

plantning af alt fra hække til større træer. 

Vi holder til i Slangerup og kører i hele Nordsjælland.